men AJ!

2010-06-22 @ 07:30:21
sitter just nu o äter lite frukost med emilia, men inget är bra för den lilla damen =/ vaknade med att hon hostar som in i o knappt får luft =( upp fixa medicin o välling. gav henne medicinen ( som hon tar nästan helt själv ) o vällingen, hon åt o sen mös vi i ca en halvtimme i sängen innan vi bestämde oss för att gå upp o möta dagen..
o då, DÅ small de till i ryggen på mig, har sovit sjukt dåligt, legat skruvad på alla håll o vis för att emilia skulle få plats o röra sig på.. o  de fick man betala nu ja.. D "knäckte" ryggen på mig innan han gick till jobb, men de har inte blitt bättre, hoppas att de går över snart. för vi har tvätt dag idag!!!



natten har varit ganska så lugn, emilia har "sovit" hela natten, vaknat till när hon hostat bara, men inget mer. däremot har ja vaknat till en hel del. BTW till dig som banka på vår port, har du inget bättre för dig än att stå o banka på en port mitt i natten så behöver du fan hjälp, säger bara till dig att du ska vara gla att inte emilia vaknade, för både ja o D va ganska irriterade på just DIG! MONGO!

aja, har fått säga va ja vill.. o nu ska vi äta upp o sen fixa me tvätten!

see yaa suckers!!

ja  du..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback