ha ha ha!!

2010-02-28 @ 12:42:20
ja har en sak att berätta... men ja står nog över.. ha ha ha!!
'
veckan har varit hur underbar som helst. har ju varit me min nenne o träffat på lita roligt folk under helgen =) btw så hade ja super skoj i fredags ;)

i torsdags va man barnledig så då passa man på att göra trevligheter  ; )

nu sitter man o njuter av veckan som gått.. Emilia sover just nu, tråkigt,för ja hade planerat att gå ut me henne, kanske att gå ner till ankdammen, o mata dom stackarna.. får ju passa på att vara ute nu när SOLEN SKINER!! ha ha ha!

aja.. ska kolla lite bloggar sen ska ja ta en kopp te..


ses!

SIMMA!

2010-02-20 @ 12:30:23

ja o sandra ska iväg och simmma nu =) SKA bli såå skönt! har itne tränat på ett tag nu.. men vet ni? MINA FAVO JEANS PASSAR!! WIEEE!! hehe.. blev GANSKA så glad när ja tog på mej dom igår ...


sandra och jag sitter här och snackar lite skit innan vi ska iväg.. hon hade en nära död upplevelse igår.. stackaren höll på att köra av vägen, det var tydligen ganska så HALT!!


nä nu ska vi simma!!

ses!

dagens!!

2010-02-19 @ 16:25:05
va hos läkaren(igen) med min lilla sessa.. hon fick inhalera och blev jätte ledsen.. tro fan de för sköterskan va helt stirrig =/ men det gick bra tillslut iallafall.. och det är de som räknas..

Sandra och jag satt och pratade om var man får Fisa.. och då sa ja att de får man absolut INTE GÖRA I KYRKAN! och då sa sandra, men de har ju jag gjort..

ha ha ha!! vilket samtalsämne! eller inte..

aja. nu kom nenne så nu får man vara social!!

ses!!!!!

FÄRDIG!!

2010-02-18 @ 15:08:10
trodde ja skulle få SPELsamhälle A kursen! Fy fan vad den är DRYG! herre gud, men nu ha jag skickat in den första uppgiften, "bara" 3 kvar.. typ..

NÄ nu ska jag hem och laga mat och sen är det tänkt att man ska iväg och träna..

får se va nenne och sandra har att säga om de =)



satt och tänkte på hur det nu är att vara mamma,.




  och jag kom fram till en sak..





DET ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT MIG!!!! 






 MIN FAMILJ ÄR MIN FAMILJ!






 så de e så!











HA!


trött och på dåligt humör..

2010-02-18 @ 11:57:29
hmmmm.. ja hur ska man börja, eller VAR ska man börja?
detta skriver jag till dig!!!!.

 TÄNK DIG VÄLDIGT NOG FÖR VAD DU GÖR, för det beslutet du gör nu kommer du att få leva med i resten utav ditt liv. När jag pratade med dig igår lät jag kanske arg och du tog de kanske som jag sa till dig vad du ska göra. och det gör jah VERKLIGEN inte. du är stor nock till att ta dina egna belut! MEN TÄNK DIG NOGA FÖR INNAN DU BESLUTAR DIG FÖR NÅGOT!! TÄNK TÄNK TÄNK! Det är det du måste göra nu! Och det är BARA DU som kan avgöra vad som sker. ingen annan!


jag skriver inte vem det handlar om eller vad det handlar om!

Emilia är fortfarande dålig =(  hon har feber och hosta.. var hos läkaren me henne igår, men dom kom inte fram till något. förhoppningsvis är hon bättre till på fredag, annars är de väl hennes öron som klyddar igen =/ ..

Aja.. de blir nog bra ska ni se =) DE LÖSER SIG!
 
tror du inte att jag vet att du LÄSER min blogg.. MOHAHAHAHAHAH!!

nu sitter jag i skolan och mina ÄLSKLINGAR är hemma och myser..

Har haft de ganska så mysigt under veckan. Nenne har varit hos oss och vi har haft de riktigt trevligt..
LOVE U NENNE!

Nä nu kallar böckerna igen.. kände bara att ja va tvungen att ta en paus i allt pluggande.. ganska så DRYGT!! jag pluggar samhälle nu btw.. har redan lämnat in ett arbete i psykologi B och de fick jag VG på =) WIE!

ses!

MÅNDAG!

2010-02-15 @ 09:54:27
vilken härlig rubrik va?

Helgen har varit hur mysigt som helst, i fredags träffade vi ett par gamla kompisar, vi åt middag med dom och hade de allmänt trevligt =) Får vi göra om. kändes jätte bra när man kom hem igen och allt var löst! nu vet vi iallafall var vi har varandra och om något skulle "dyka " upp igen så låter vi INTE det gå så långt igen.. BTW så var deras lille påg hur söt och underbar mot Emilia, dom lekte jätte fint, visst blev där lite svartsjuka,men det var inget som inte gick att fixa ;)

Sen på lördagen så drack man lite vin me nenne och älskling. vi hade sååååå underbart trevligt! sjukt längesen man gjorde något sånt.. och det ska vi LÄTT göra om, då MÅSTE SANDRA vara med =) Du gick miste om något vännen!

Söndagen var en slappe dag rakt igenom, vi åt mysig frukost och efter de så hade vi de lugnt och stilla, sen på eftermiddagen åkte vi ut till ANKLAM och spenderade kvällen där, vi blev bjudna på middag =) GOOOOOTT!! hehe..
Sen på kvällen kom Nenne Oskar och Hille upp en runda...

Du ska veta att jag tänker på dig nenne!
Emilia sa nenne flera gånger igår kväll.. och hon va helt förtjust i OSKAR! herregud! hon sprang fram o tillbaka och sa "där" hela tiden och pekade på oskar.. det var jätte skoj att se.. Skönt att hon inte va lika rädd längre, men som sagt hon blir ju äldre och då lär hon ju sig att vovvar inte är farliga.. visst?

nä nu ska jag plugga, jag har nästan presic kommit till skolan.


Saknar sommaren sjukt mycket! denna sommaren som kommer, kommer antagligen bli den BÄSTA på flera år, jag o älskling ska ju ***************
ha haha.. säger inte mer..
sen ska vi till norge! wie! saknar min bror ju!




ses!

heej hopp..

2010-02-13 @ 15:28:28
då sitter man och myser med sin lilla älskling nu, hon har presic vaknat ur sin middagslur..
har fått upp kontakten med en gamal polare nu, vi har snackat ut och allt har bara varit ett missförstånd, och nu iefterhand kan jag bara säga
ha ha ha ha!!


ha ha ha!

dom som vet vad allt handlar om förstår mig idag.. 

nä nu ska vi mysa vidare..

ses!


oj oj oj !

2010-02-10 @ 11:28:40
nä men oj då.. har visst helt glömt bort att skriv i min blogg.. en del har hänt en sist,men det vill jag inte skriva här.. na na nan an! hehe..
Just nu sitter jag i skolan och MÅSTE fortsätta med SAMHÄLLE.. drygt men så e de..

Emila går för fullt där hemma.. och pussar gör hon D så underbar min lilla sessa..

ja har börjat träna med lite. ganska skoj.. så de lär jafortsätta med:D hehe..

nä nu kallar böckerna.. ses!

kväll..

2010-02-03 @ 20:48:34
ni som inte redan visste de,så är de KVÄLL nu.ja ska kasta mig i duchen och sen SOVA!
har varit en tröttsam dag.. visst gick jag upp sent men jag pluggade innan och nu känner jag min riktigt slut i huvudet.. men så blir de när man vill följa sin dröm.. (nu lät jag nästan allvarlig )
Nenne kom in om innan och vi tog en kopp kaffe och snackade om allt.. precis som vanligt..sen gick vi en runda ner till affären med hille..

när vi kom hem så diskade jag undan de som va på diskbänken,sen fick emilia BADA! och de tycker hon e SKOJ!

imorgon blir det att man ska upp tidigt,ska ha föjle med nenne och sabina till skolan sen ska vi lämna av Emilia på dagis och efter de hade jag tänkt att jag skulle plugga igen.. inte konstigt att man e trött va?

aja.. nu kallar duchen och sen kallar sängen..

Natt Natt!

amen!

2010-02-03 @ 15:16:07

ja trodde jag skulle visa er vad jag jort i naturkunskapen nu,men jag kunde inte ladda upp de =/

iallafall så har jag gjort två bilder på näringskejdan och näringsväv, dem blev ganska så fina så jagh ville visa er dem..men de går inte ..aja.. hmm.. börjar bli lite små hungrig nu..ska väl snart gå hemmåt och ta en liten fika innan maten..

ses!

sent idag..

2010-02-03 @ 12:23:57
vaknade tidigt imorse med emilia.. kl va ca halv fem och hon somnade inte om förren vid sex. då HADE jag tänkt att gå upp och börja plugga..men nästa gång jag kollar på kl är hon HALV TIO!??!?!
HUR kunde detta hända?
aja.. ingen skada skedd iallafall.. sitter just nu i skolan och ska börja plugga lite naturkunskap igen:D igår kväll plugga jag datakunskap..och jag trodde jag VISSTE ALLT..men ICKE! fick spel flera gånger på vår data.. men det är ju inte datan som gör fel kom jag fram till.. när kl va halv tolv ca kom min älskling och frågade om jag inet skulle gå och sova..jo de lät som men bra ide just då..

höll på att trilla innan när jag gick till skolan.. dom är ju SÅÅÅÅ DUKTIGA på att skotta ! 
eller inte!








 hade jag trillat så hade jag nog förgyllat någons dag.
.

nä nu får jag se till att börja med mitt pluggande.. 

BTW så är emilia redo för dagis imon.. hon har varit på toppen humör både igår och imorse.. och hon äter som hon ska med.. så imorgon bitti ska jag  UPP TIDIGT och gå iväg med henne till DAGIS

nä.. nu får jag plugga..


seee ya! 

men snälla då!

2010-02-02 @ 19:11:14
KAN man bli mer irriterad? jag menar,de tar ALDRIG SLUUUUUT!! ARHG!! det spelar ingen roll vad jag gör.för det är ÖVERALLT!! går jag till vänster är de där,går jag till höger.. är DE där! och om jag vänder mig om ÄR de FORTFARANDE där! jag menar,hallå? när ska detta sk*t till SNÖ sluta?
Blir bara såååå irriterad.. och droppen på allt detta va när jag gick hem från skolan innan idag.. letade och letade efter den J'VLA MÖSSAN!! och kom till slut fram till att den LOG DÄR HEMMA ? A!

kallt! 

Efter en liten stund kom jag hem till min underbara familj som mötte upp mig i dörren me ett leende:D då försvann alla problem! KAN JAG LOVA!!

och nu sitter man här efter en JOBBIG dag UTE! eller nått? hehe..

aja..ska ta en kopp te och MYSA!!


ses!


aha!

2010-02-01 @ 13:30:24

 

Nu vet jag varför min lilla sessa va så gnällig häromdagen,hon hade ju blåser i halsen och i munnen(inget farligt typ som halsfluss bara) och nu kan hon ju inte vara på dags som hon så gärna vill! men förhoppningsvis är hon bättre snart igen,hon har ju inte velat äta något iheller,så man har ju varit nere pga de.. finns inget värre än när ens bran inte vill äta =/ men hon börjar bli bättre:D

Imorse gick jag upp lite senare än planerat.. ställde om kl när den ringde vid halv åtta.. ville ju SOVA!!!! efter ca en timme gick jag upp och duchade och gick sen ner och hämtade ut Emilia host medicin oh efter de gick jag hem och då va mina älsklingar vakna så jag fick sätta mi ner och äta lite frukust innan jag gick till skolan.. och nu sitter man här och pluggar.. kanske ni kan hjäpa mig för jag har kört fast på en fråga.. eller ja..

Första grågan :VAD KÄNNETECKNAR LIV? den har jag redan svarat på..
Andra frågn: KAN DU HITTA NÅGOT EXEMPEL DÄR GRÄNSEN MELLAN LIV OCH ICKE LIV ÄR SVÅR ATT DE??????!!
va? hehe..de låter JÄTTE LÄTT men jag har verkligen kört fast =/ !
aja,jag skulle få hjälp med de när jag kommer hem.. men tyckte att ni med kunde ha något att fundera över.. hehe..

snäll va?

Igår kom Sabina och Jonas över en liten runda, eller ja en SNABB runda. men jag fick iallafall träffa min sötnos:D sen framåt kvällen kom nenne och hälsa på.. vi snackade om allt mellan himel och jord..

NÄ NU MÅSTE JAG FORTSÄTTA!! ville bara tänka på annat en liten stund..



btw.. jag tror de snöar ute ;)