vet din plats!

2010-06-28 @ 11:09:39
ooo no you did´nt?!!

har haft ett par lugna dagar.. emilia har dock varit sjuk, öroninflamation, men de är över nu.. skönt för henne. inte alls roligt när hon är sjuk..  tycker såå otroligt synd om henne.
pratade me min underbara bror för ett par dagar sen. vi pratade i över en timme! så glad ja blev när han ringde.. MIN BROR! han ska dessutom gifta sig nu om en månad! så de va en del bröllpos snack o en massa annat! så frågade han om ja o D skulle gifta oss med, ha ha.. låter den frågan vandra i ert huvud en stund innan ni får svar på den!

satt o tänkte igår kväll.. för ca ett år sen hade vi de riktigt kaos runt om oss. inget var bra o allt var helt sjukt! man kan itne tro att vi har vartit en den dalen o snurrat, för så bra som vi har de nu.. ja de går inte ens att jämföra!vi är en familj! FAMILJ!!

o du din, du trodde verkligen att du skulle lyckas va? snacka skit om mig till allt o alla.. en fråga, tycker du att de gick som du planerat? o så fatta du inte varför ja inte tyckte / tycker om dig? du gör verkligen skäl för din hårfärg kan ja lova!
o att du inte skämms? ha! men de kommer! de du har gjort mot oss o alla andra kommer komma tillbaka till dig på ett eller annat sätt! some day!
 nämner inga namn, men den som tar åt sig tar ju trotsallt åt sig utav en anledning!

ha, nä ska inte sitta här o slössa en massa energi på trollet!

btw så är falska vänner inget att ha, så därför kastar ja bort dig nu!


seee ya suckers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback