tvätten borta..

2009-04-13 @ 11:37:52
ja nu har man tatt undan tvätten iallafall.. plockade undan en del innan.. så nu ska man  bara damsuga o tvätta golvet sen,, sen e man klar me städandet..
Ska snart in o ducha o sen ska ja ut o gå en runda..

Pratade nyss med mamma en lååång stund.. hon skulle KANSKE komma hit en runda sen.. men de blev inget bestämt,vi får se helt enkelt..

A! Ja e så sugen på att gå o ta en fika ute nu,eller ta me sg en kopp te o sätta sig på en bänk o bara njuta av solen..
Läsa en bok med kanske?  Vi får se.. 
Det va ett tag sen ja läste en bok, hehe,, hmm.. tror den hete "Den rasande Rose"..  By stephen King.. vem annars?Den va jätte bra. Den handlar om en
;
kvinna som blir misshandlad av sin man o en dag orkar hon inte mer så hon rymmer,
Hon bytar namn o allt, hon hamnar tillslut på ett kvinnohem o blir jätte bra kompis med dom andra kvinnorna.Får ett bra jobb o allt flyter på, hon träffar en underbar kille o hon börjar må bättre i sig själv. Mer stark. Men en dag dyker hennes man upp.. o då bryter HELVETET upp,, Rose blir inte den som man kan slå längre och det upptäcker hennes man, ja NI får läsa den för  den är JÄTTE BRA!
kanske skulle läsa den igen? bara för att få njuta av att sitta me en bok o njuta.  nja,, får se.
nä nu får ja ta tag i lite saker här hemma innan ja ska duscha..  


ses<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

om du tycker om att läsa böcker ska jag ge dig ett tips för jag vet om att du tycker om denna sortens böcker i alla fall gjorde. det är fyra böcker i serien första boken heter om jag kunde drömma. om du sett twilight så är denna filmen baserad på denna bok. läs den gärna för jag har fastnat i dom vill bara att det ska komma fler. ha det bra. // en person som saknar sin gamla bästa kompis

2009-04-13 @ 15:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback